Themakist Laserguns

Light Battle Laserguns

Huur nu je laserguns voor een onvergetelijk feestje. Speel Fortnite in je eigen achtertuin, nodig je vrienden uit voor een laserbattle “verover de vlag”, bescherm de “VIP” of doe een potje “last man standing”, het is allemaal mogelijk bij het huren van de themakist “Laserguns”. Lasergamen tijdens je kinderfeestje, wie wil dat nou niet?

Themakist laserguns

10 Laserguns
2 Active Targets (Verover de vlag)
2 Active VIP Masker (Bescherm de VIP)

(Extra guns kunnen gehuurd worden voor €5,- per stuk)

Huur de themakisten Laserguns en Fortnite nu samen
en krijg een 
korting van €25,-

Via het contactformulier kunt u themakist Laserguns van €49,95 bestellen of mail naar nienkebloem@hotmail.com

 

Meer informatie rondom lasergamen

Met de laserguns van BLOEMkinderfeestjes kan je overal onbeperkt indoor of outdoor lasergamen in en rondom je eigen huis. Door het laserspel komt een videogame als het ware tot leven in de buitenwereld: speel real life Fortnite.

 Met deze Light Battle Anti-Cheat lasergame pistolen set kun je lasergamen met het hele gezin zonder dat er iemand vals kan spelen. Lasergame pistolen van andere merken kan je eenvoudig aan- en uitschakelen om zodoende nieuwe levens krijgen tijdens het spel. Met deze speciale Anti-Cheat pistolen is valsspelen niet meer mogelijk.

Deze lasergame set staat garant voor eindeloos veel speelplezier voor het hele gezin. Light Battle is namelijk leuk voor kinderen maar ook voor alle vaders en moeders. Je schiet met onschadelijk infrarood licht (gelijk aan je afstandsbediening), dus je hebt geen last van kogels of pijltjes die verkeerd terechtkomen of zoekraken.

Hoe speel je het lasergamespel?

Je kunt lasergamen met een oneindig aantal spelers en met maximaal vier teams. Het doel van het spel is dat je alle tegenstanders uitschakelt. Dit heb je gedaan wanneer alle levens op het laserpistool van je tegenstander op zijn. Om iemand te raken moet je op het laserpistool van je tegenstander richten.
Aan de hand van 3 levensbalken op het pistool kun je zien hoeveel levens je nog hebt, hierbij staat elke rode levensbalk voor drie levens. Tijdens het spel heb je 3x de mogelijkheid om een levensbalk opnieuw te activeren. Het is afhankelijk van het gebruikte munitiesoort hoeveel levens je tegenstander verliest bij een raak schot. Als je bijvoorbeeld met het munitiesoort single shot schiet, dan verliest je tegenstander bij een raak schot 1 leven. Als je het pistool hebt ingesteld op het munitiesoort plasmagun dan verliest je tegenstander 3 levens.

Functionaliteiten van het Anti-Cheat laserpistool:

  • 4 teamkleuren (blauw, rood, wit en groen);
  • 4 verschillende munitiesoorten (single shot, lasergun, machinegeweer en plasmagun);
  • 3 levensbalken (3 levens per levensbalk);
  • Munitie herlaadknop;
  • Anti-cheat én activeringsfunctie;
  • Infrarood-zender / ontvanger (geen vest noodzakelijk);
  • Trilt bij het schieten en als je bent geraakt;
  • Licht- en geluidseffecten met een Engelstalige spelcoach.

De Light Battle Anti-Cheat pistolen zijn bedoeld voor de serieuzere lasergamer. Omdat de Anti-Cheat pistolen iets moeilijker in gebruik zijn, adviseren wij een minimum leeftijd vanaf 8 jaar. Deze lasergame pistolen set wordt geleverd inclusief een uitgebreide handleiding in het Nederlands. Een Light Battle Anti-Cheat lasergamepistool heeft een lengte 21 cm en een hoogte van 15 cm. Deze pistolen zijn extra sterk omdat er bij de productie gebruik wordt gemaakt van een hoge kwaliteit kunststof. Het pistool werkt op 3 AAA alkaline batterijen.

Vals spelen is niet meer mogelijk 

De Anti-Cheat laserpistolen van Light Battle hebben een unieke oplossing tegen het valsspelen. Waar je bij andere laserguns vals kan spelen door nieuwe levens te krijgen door het pistool uit te schakelen en weer aan, is dat bij de Light Battle pistolen met Anti-Cheat functie niet meer mogelijk. Het pistool onthoudt namelijk het aantal verloren levens zodra hij weer wordt aangeschakeld. De Anti-Cheat functie zorgt er tevens voor dat een pistool dat een keer geraakt is, niet meer van teamkleur kan veranderen. Zo wordt het lasergamen nog echter, leuker en eerlijker.

Belangrijk: Wanneer alle levens van een gun op zijn, heb je een tweede Light Battle Anti-Cheat gun met een andere teamkleur nodig om deze weer te voorzien van nieuwe levens. Je dient dus altijd in het bezit te zijn van een tweede Light Battle lasergun met Anti-Cheat functie om het pistool zonder levens te voorzien van nieuwe levens (te activeren). Om dit te doen richt je met een Anti-Cheat gun met een andere teamkleur op het geweer of pistool zonder levens en druk je vervolgens enkele seconden de activatieknop in. De activeringsfunctie is alleen aanwezig op de Light Battle geweren en pistolen met een Anti-Cheat functie en niet op de standaard Light Battle Active pistolen. Lasergame speelgoed maakt gebruik van infraroodlicht dat kan weerkaatsen op muren of plafonds. Lasergame speelgoed is daarom minder geschikt voor gebruik in kleine ruimtes met lichte muren of veel glas.

Schietafstand

Met de Light Battle pistolen kan je van een afstand van maximaal 50 meter iemand raken. De schietafstand wordt mede bepaald door de weersomstandigheden; hoe meer zonlicht, hoe korter de schietafstand. De schietafstand van de lasergun is ook afhankelijk van het gekozen munitiesoort. Gebruik je de munitiesoort “single shot”, dan is het bereik het grootst. Staat het speelgoedpistool ingesteld als “plasmagun”, dan is de schietafstand van het pistool korter.

100% veilig

Light Battle lasergame speelgoed maakt gebruik van onschadelijk en onzichtbaar infrarood licht, hierdoor zijn ze 100% veilig. Er komen geen gevaarlijke laserstralen uit het pistool. Alle Light Battle producten beschikken over een CE markering en voldoen aan de voor speelgoed van toepassing zijnde Europese veiligheidsregels.