Sint

 Sint 2020 Sint 2020Met het heerlijke avondje in het vooruitzicht heeft BLOEM twee spelen ontwikkeld. Ondanks de coronamaatregelen zal het Sinterklaasfeest op deze manier, voor jong en oud, toch nog onvergetelijk worden.

De jonge kinderen gaan op zoek naar de verdwenen zak met cadeautjes. Familie en vrienden worden digitaal betrokken bij het spel zodat ze er toch een beetje bij zijn. Weet oma welke piet we zoeken? Heeft deze piet wel of geen veer op zijn muts?

In het draaiboek wordt uitgebreid uitgelegd hoe u deze speur-/puzzeltocht in huis uit moet zetten. Met de code komt u op een afgesloten gedeelte van onze website waar u alle documenten kunt downloaden. Het grote speur-puzzel-sintspel is geschikt voor kinderen tot 8 jaar.

Lootjes trekken en surprises maken zit er waarschijnlijk niet in dit jaar. Dus voor de volwassenen heeft BLOEM een Sinterklaasmoordspel ontwikkeld. Dit spel is met minimaal 6 personen te spelen en is volledig digitaal. Door gebruik te maken van google meet, videobellen via whatsapp (of een ander vergelijkbaar platform) komen de spelers met elkaar in contact. Om de moord op te lossen zullen alle zes de deelnemers (of bijvoorbeeld 6 gezinnen) zich goed moeten inleven in hun rol. Ieder karakter heeft een eigen link doorgestuurd gekregen van de spelleider. Bij iedere ronde krijgt ieder karakter een aanwijzing of andere informatie. Het Sint moordspel bestaat uit zes rondes. Weten jullie de dader te vinden?

Op zoek naar leuke Sintcadeautjes?