Moordspel

Op het Marco Oord College werden gisteravond de diploma’s uitgereikt. De studenten van 6VWO hebben weken in spanning gewacht op de uitslag van hun examen. Eindelijk was het dan zover. Familie en vrienden werden uitgenodigd, en er hing een gezellige sfeer in het schoolgebouw. Maar dan gebeurt er iets wat heel moeilijk te bevatten is. Annabella zakt na het proosten in elkaar. De altijd goedlachse en geliefde student is niet meer.

De volgende ochtend komen familie en vrienden van Annabella bij elkaar om dit grote verlies te delen. Ze zijn allen uitgenodigd in hotel Chez Camille om de high tea die al gereserveerd was, toch door te laten gaan. Deze high tea had Cristine geregeld om haar dochter te verrassen. Ze had zo hard gewerkt om haar VWO-diploma te halen. Maar nu zijn zij bijeen om troost bij elkaar te zoeken. En om te achterhalen wat er nou precies is gebeurd.

Opeens staat er een rechercheur op de stoep met de mededeling dat de dader van de moord hier aanwezig is.  Wie heeft het gedaan en waarom??

Dit feestje is bedoeld voor 8 kinderen, er zijn 8 rollen omschreven en dus 8 verdachten. (De spelleider kan eventueel ook een rol op zich nemen.)
Wij raden aan om het draaiboek minimaal een week van tevoren alvast goed door te lezen, zodat u rustig de tijd heeft om het u eigen te maken.


Via het contactformulier kunt u dit draaiboek van €19.95 bestellen of mail naar nienkebloem@hotmail.com

U kunt er ook voor kiezen om bij ons de kist moordspel te huren. Dat maakt de voorbereiding eenvoudiger. BLOEM  heeft voor u alle verkleedkleding al verzameld, en alle kaartjes geprint en gelamineerd. Het moordspel is leuk om te spelen tijdens een diner of bijvoorbeeld een high tea. Bij BLOEM kunt u ook een themakist high tea reserveren. Voor meer informatie over onze themakisten klik hier.