Sint moordspel

Black Friday 2020Black Friday 2020SINT MOORDSPEL

Het was 23 november, je kon de wind horen waaien door de bomen,
het pietenhuis stond op zijn kop, want het heerlijk avondje moest nog komen.
Cadeautjes inpakken en pepernoten bakken,
overal versiersels en goedgevulde jutten zakken.
Maar plotseling ging er een schok door het huis, ik wil niet overdrijven,
maar wat er aan de hand was is met geen chocoladeletter te beschrijven.

Hoofdpiet wordt dood aangetroffen in de inpakkamer!! Wat is er gebeurd? Wie heeft iets gezien? Welke Piet is de dader? Er zijn zes rollen en dus zes verdachten. Tijdens dit moordspel gaan jullie op zoek naar het echte verhaal. Ga samen op onderzoek uit en lees de bewijsstukken en het politierapport.

Om de moord op te lossen zullen alle zes de deelnemers zich moeten inleven in hun rol. Iedereen krijgt een eigen link doorgestuurd van de spelleider.
De spelleider zorgt dat iedereen tegelijkertijd nieuwe informatie krijgt door een code te versturen. Met die code open je iedere ronde een nieuwe pagina. Alleen jij kan die informatie zien en jij bepaalt wanneer en met wie je die informatie deelt. De dader is één van jullie, dus is de informatie die je van de anderen krijgt wel te vertrouwen???

Doordat het spel volledig online gespeeld wordt kunnen er zes verschillende huishoudens meedoen aan het spel. Nodig vrienden en familie uit via google meet (of een andere vergelijkbaar platform). Verdeel de rollen en wijs een spelleider aan. De spelleider kan zelf ook meedoen met het spel.

Sint moordspel. Speel dit spel van BLOEM.

Bestel een toegangscode voor de voorbereidingspagina, voor slechts €35,-, via ons contactformulier of mail naar Nienkebloem@hotmail.com. Neem de voorbereidingspagina goed door en het feest kan beginnen.
Veel Plezier!

Op zoek naar leuke Sintcadeautjes voor hem en/of haar?