Bakkersfeest

Bij dit bakkersfeest gaan de kinderen koekjes  halen bij de bakker. Helaas is de bakkerij wegens omstandigheden gesloten. De kinderen besluiten zelf koekjes te gaan bakken. Maar dan moeten ze eerst alle ingrediënten verzamelen. Als ze bij de boerderij eieren gaan halen mogen ze de boer helpen en ook de buurvrouw heeft een leuke opdracht voor de kinderen.

Bij dit BLOEMkinderfeestje gaan de kinderen eerst een speurtocht doen en daarna samen koekjes bakken, als de koekjes in de oven staan kunt een nog een activiteit naar keuze doen. Er staan voldoende mogelijkheden beschreven in het draaiboek.

Is uw zoon of dochter gek op koekjes bakken?? Bestel dan hier het draaiboek voor dit thema. U krijgt via de mail alle informatie die u nodig heeft voor dit leuke BLOEMkinderfeestje. Het enige wat u hoeft te doen is uitprinten (en het deeg te kneden.) Voordat de kinderen in de keuken aan de slag gaan zijn er verschillende mogelijkheden. U kunt kiezen voor een speurtocht, waarbij de kinderen op zoek gaan naar alle ingrediënten. Maar bij slecht weer kunt u de opdrachten ook binnen doen.

Wij raden aan om het draaiboek minimaal een week van tevoren alvast goed door te lezen, zodat u rustig de tijd heeft om alle materialen te verzamelen.

Via het contactformulier kunt u dit draaiboek van €14.95 bestellen of mail naar nienkebloem@hotmail.com

U kunt er ook voor kiezen om bij ons een themakist te huren. Dat maakt de voorbereiding nog eenvoudiger. BLOEM  heeft voor u alle materialen al verzameld, en alle pagina’s geprint en gelamineerd. Voor meer informatie over onze themakisten klik hier.