Fortnite

Escape room Fortnite

Dit is de speluitleg van de Escape room Fortnite.
Dit spel is zo ontwikkeld dat het met een klein groepje is te spelen, alleen of zelfs in de klas met meerdere groepjes in competitieverband. Leuk voor een verjaardagspartijtje of als laatste schooldag voor een vakantie.

Aan het einde van het spel ontvangen de deelnemers een certificaat voor hun hulp. Dit is een leuk aandenken!

Dit spel kan volledig aan tafel gespeeld worden, echter je kan er ook voor zorgen dat bepaalde onderdelen verstopt liggen in de kamer waarin gespeeld wordt (denk hierbij aan: uitgeprinte puzzels, aanwijzingen, decodeersleutels en/of raadsels). Wij adviseren om enkele onderdelen te verstoppen om het element Escape room meer naar voren te laten komen.

Om deze Escape room te kunnen spelen, heb je de volgende materialen nodig:
Een laptop/computer met internet
Een printer
Papier en wat pennen

Tijdens deze Escape room gaan de kinderen op zoek naar de laatste tegenspeler op het Battlefield. Zo moeten ze de naam van de tegenspeler ontdekken, waar hij of zijn zich verborgen houdt en welk wapen hij of zij nog in bezit heeft. Door puzzels op te lossen, aanwijzingen te combineren en/of raadsels te ontcijferen die online maar ook fysiek in de ruimte aanwezig zijn, kunnen de kinderen uiteindelijk antwoord geven op alle vragen en zo de laatste tegenspeler verslaan.

Bestel een code via ons contactformulier of mail naar Nienkebloem@hotmail.com.
Neem de voorbereidingspagina goed door en start dan het spel voor de kinderen.
Veel Plezier!