Jungle Safari

Ga je mee op avontuur?

Justin heeft op de zolder van zijn grootvader een vreemd document gevonden. Zijn grootvader komt oorspronkelijk uit Zuid-Afrika en het lijkt erop dat het een oude landkaart is. Justin weet niet precies wat hij in handen heeft, maar wil graag op onderzoek uit. Ga je mee op avontuur? Wil jij ook weten waar deze SCHATKAART jullie brengt?

Al snel blijkt dat de schatkaart niet compleet is, de kinderen gaan op zoek naar de missende delen. Tijdens de zoektocht komen ze zes verschillende dieren tegen die hulp nodig hebben. De aap heeft al een tijd geen bananen gegeten, de krokodil heeft kiespijn, en de leeuw is zijn favoriete badeend kwijt. Als dank voor de hulp krijgen Justin en de kinderen aanwijzingen die lijden naar de verlaten tempel. Zal daar de schat liggen??

Als u kiest voor het draaiboek van Jungle Safari krijgt u via de mail een document opgestuurd. Het enige wat u hoeft te doen is uitprinten. De speurtocht en andere activiteiten zijn helemaal uitgewerkt. Dit BLOEM kinderfeestje is zeer geschikt voor jongens en meisjes.

Wij raden aan om het draaiboek minimaal een week van te voren alvast goed door te lezen, zodat u rustig de tijd heeft om alle materialen te verzamelen.

Via het contactformulier kunt u dit draaiboek van €19.95 bestellen of mail naar nienkebloem@hotmail.com

U kunt er ook voor kiezen om bij ons een themakist te huren. Dat maakt de voorbereiding nog eenvoudiger. BLOEM  heeft voor u alle materialen al verzameld, en alle pagina’s geprint en gelamineerd. Voor meer informatie over onze themakisten klik hier.