Themakist Kraak de Kluis

Dit feestje is gebaseerd op de echte escape rooms. Dit is een vorm van entertainment waarbij een groep mensen in een kamer worden “opgesloten” en probeert om binnen de tijdslimiet te ontsnappen.

Bij dit feestje is het de bedoeling dat de kinderen binnen de tijd de kluis kraken. Om de kluis te kraken gaan de kinderen raadsels oplossen, slim van gevonden voorwerpen gebruikmaken en verbanden leggen om tot de code te komen.
Samenwerking, creatief denken en soms ook motorische handigheid zijn noodzakelijk om dit feestje te laten slagen.

De kluis is op slot en kan alleen geopend worden als de viercijferige code juist wordt ingevoerd. Er zijn dus vier routes door de kamer die de kinderen stap voor stap ontdekken. Ze gaan van de ene opdracht naar de andere en komen voor vreemde raadsels te staan. Soms lopen ze vast en hebben ze een aanwijzing nodig. Maar hoe het spel precies zal verlopen is niet te voorspellen. Het is een race tegen de klok, lukt het de kinderen om alle opdrachten binnen de tijd te voldoen?

Bij dit thema kunt u alleen een themakist bestellen. Een los draaiboek is helaas niet mogelijk. De materialen die u nodig heeft zijn zo specifiek dat dit feest alleen mogelijk is met de themakist van BLOEM. Houd er wel rekening mee dat u op tijd begint met de voorbereidingen. U krijgt van tevoren het draaiboek opgestuurd, lees deze goed door.

Themakist Kraak de kluis

Spelmaterialen zoals zichtbaar op bovenstaande foto
Draaiboek met uitgebreide uitleg
Tafelkleed
Bord, beker, bestek
Diploma

Via het contactformulier kunt u themakist Kraak de kluis van €59,95 bestellen of mail naar nienkebloem@hotmail.com