Het grote speur-puzzel-sintspel

BLOEM is dol op kinderfeestjes en dus ook op het grootste kinderfeest van het jaar. Dit jaar zal het anders gaan dan anders. Dus hebben wij een originele manier bedacht om het heerlijke avondje te beginnen.

De kinderen krijgen een brief van Sint en gaan vervolgens op zoek naar de zak van Sinterklaas. Om de zak te vinden hebben ze aanwijzingen nodig van familie en vrienden. Door te (beeld)bellen kunnen ze de puzzel oplossen en door naar de volgende opdracht. Als ze alle drie de opdrachten met succes hebben vervuld, krijgen ze de laatste aanwijzing. Die wijst naar waar de zak is verstopt!!

 Sint 2020 Sint 2020Stuur een mail en u ontvangt binnen 24 uur een fantastisch spel in uw mailbox. Alleen even uitprinten. Een aantal enveloppen vullen en verstoppen. En de speurtocht kan beginnen!

Bestel een draaiboek en toegangscode voor de voorbereidingspagina, voor slechts €12.50, via ons contactformulier of mail naar Nienkebloem@hotmail.com. Neem de voorbereidingspagina goed door en start dan het spel voor de kinderen.
Veel Plezier!

Op zoek naar leuke Sintcadeautjes?