Themakist Fortnite

Zodra we geland zijn op het Royale Battlefield van Fortnite, zullen we verschillende zones doorkruisen. Als we de eerste missie bij Junk Junction hebben voltooid, gaan we door naar Haunted Hills. Door bij dit BLOEMkinderfeestje goed samen te werken kunnen we de storm voorblijven. Uiteraard staat plezier voorop. Waar kunnen we dat beter beleven dan in Pleasant Park. Nog 3 zones later hebben we de storm overleefd en kunnen we de overwinning vieren en de inhoud van de gevonden schatkist (chest) verdelen.

Dit BLOEMkinderfeestje is gebaseerd op het populaire computerspel Fortnite. Een speurtocht brengt ons langs 6 zones, waar de groep samen verschillende opdrachten dient uit te voeren. Samenwerken staat tijdens dit kinderfeestje centraal.

Bij dit thema kunt u (vooralsnog) alleen een themakist bestellen.
Een los draaiboek is op dit moment helaas niet mogelijk. De materialen die u nodig heeft zijn zo specifiek dat dit feest alleen mogelijk is met de themakist van BLOEM. Houd er wel rekening mee dat u op tijd begint met de voorbereidingen. U krijgt van tevoren het draaiboek opgestuurd, lees deze goed door.

Themakist Fortnite

Draaiboek met uitgebreide uitleg
Cadeau-uitpak-spel/ Dobbelsteen /Pion
Bingospel
Posters speurtocht
Aanwijzingen speurtocht
Opdrachtkaarten speurtocht
Spelmaterialen (o.a. katapults, verrekijkers en walkie talkies)
Knutselmaterialen (o.a. maskers en kleurplaten)
8x diploma (220 gr papier)
Tafelkleed
Bord, beker, bestek

Huur de themakisten Laserguns en Fortnite nu samen
en krijg een 
korting van €25,-

Via het contactformulier kunt u themakist Fortnite van €59,95 bestellen of mail naar nienkebloem@hotmail.com