Halloween mysterie

Wat krijg je wanneer je “Wie is het?” met “Cluedo” kruist? Dan krijg je een spannende speurtocht met verrassende wendingen en leuke opdrachten. Ben je benieuwd hoe dit spel gaat? Lees dan snel verder.

De inwoners van Almere weten zich geen raad. Hoe kan het Halloweenfeest doorgaan zonder de snoeppot. De snoeppot is verdwenen!!! De kinderen gaan de inwoners helpen de snoeppot terug te vinden en erachter te komen wie het heeft laten verdwijnen.

De kinderen gaan op zoek naar aanwijzingen die kunnen leiden tot het vinden van de dader en de locatie van de snoeppot. Om het mysterie op te lossen zullen de kinderen een aantal opdrachten moeten doen. Door de opdrachten succesvol te volbrengen krijgen de kinderen steeds meer aanwijzingen die leiden naar de juiste locatie.

Er zijn ook verschillende getuigen die ze moeten ondervragen, om er achter te komen wat er precies is gebeurt. De getuigen geven aanwijzingen over de dader.  Met behulp van een kaart met potentiële daders kun je na elke aanwijzing een dader wegstrepen. Zo kan een dader een bril dragen of niet, of een hoofddeksel op hebben of niet.

Als u kiest voor het draaiboek van Halloween Mysterie krijgt u via de mail een document opgestuurd. Het enige wat u hoeft te doen is uitprinten. De opdrachten en aanwijzingen zijn helemaal uitgewerkt.  Ook de aanwijzingen die de getuigen geven, en de kaart met verdachten zitten er bij. Dit BLOEM kinderfeestje is zeer geschikt voor jongens en meisjes.

Het enige wat u nog moet doen is alle materialen voor de opdrachten verzamelen. Wij raden dan ook aan om het draaiboek minimaal een week van te voren alvast goed door te lezen, zodat u rustig de tijd heeft.


Via het contactformulier kunt u dit draaiboek van €19.95 bestellen of mail naar nienkebloem@hotmail.com

U kunt er ook voor kiezen om bij ons een themakist te huren. Dat maakt de voorbereiding nog eenvoudiger. BLOEM  heeft voor u alle materialen al verzameld, en alle pagina’s geprint en gelamineerd. Voor meer informatie over onze themakisten klik hier.