Dummie de Mummie

Stel je voor je heet Goos Guts, je bent doodnormaal en je woont in het saaiste dorp van de wereld. Op een dag loop je je slaapkamer binnen en je ziet ineens een mummie in je bed. Wat doe je dan? Ja, je schrikt je rot, natuurlijk.
Goos en dummie worden al snel vrienden, en dan gebeurt het. Dummie raakt zijn gouden scarabee kwijt. Wil jij Goos helpen de gouden scarabee terug te vinden???

Dit feest is geïnspireerd op het boek, en gelijknamige film, Dummie de Mummie en de gouden scarabee van Tosca Menten.

De kinderen gaan samen op zoek naar de gouden scarabee, bij iedere opdracht krijgen ze een stukje van de puzzel. Als uw zoon of dochter fan is van Dummie de mummie, dan is dit feestje gegarandeerd een succes.

Als u kiest voor het draaiboek van Dummie de Mummie krijgt u via de mail een document opgestuurd. Het enige wat u hoeft te doen is uitprinten en de voorbereiding van het BLOEMkinderfeestje is zo goed als klaar. U maakt zelf een keuze uit de verschillende spellen die staan omschreven. Bij dit thema hebben wij bijvoorbeeld een speurtocht bedacht, maar als de weersvoorspellingen slecht zijn kunt u ook kiezen om de opdrachten te gebruiken bij het “ganzebordspel”

Het enige wat u dan nog moet doen is alle materialen verzamelen. Wij raden dan ook aan om het draaiboek minimaal een week van tevoren alvast goed door te lezen, zodat u rustig de tijd heeft om het u eigen te maken.


Via het contactformulier kunt u dit draaiboek van €19.95 bestellen of mail naar nienkebloem@hotmail.com

U kunt er ook voor kiezen om bij ons een themakist te huren. Dat maakt de voorbereiding nog eenvoudiger. BLOEM  heeft voor u alle materialen al verzameld, en alle pagina’s geprint en gelamineerd. Voor meer informatie over onze themakisten klik hier.