Unicorn Rainbowfeestje

SpeelgoedSpeelgoedGa je mee naar het einde van de regenboog!
Wanneer de kinderen Magicland ontdekt hebben, zien ze dat er iets magisch in de lucht hangt. Het is de mooiste regenboog die ze ooit gezien hebben. Maar dan gebeurt er iets vreemds….. Tijdens het eerste spel komen de kinderen erachter wat er is gebeurd in Magicland. Alle kleuren zijn verdwenen, de regenboogzusjes, Karmijn, Carola, Lemon, Oogappeltje,  Indigo, Lilian zijn door een vloek van koning Winter verbannen naar de mensenwereld.

De rode eenhoorn, Karmijn, vraagt de hulp van de kinderen om alle kleuren weer terug te brengen naar Magicland. Zal het de kinderen lukken om alle Regenboogzusjes terug te vinden?


Bij dit feestje gaan de kinderen samen met eenhoorn Karmijn op zoek naar haar zusjes. Door verschillende spellen en opdrachten te doen komen langzaam alle regenboogzusjes weer terug naar Magicland en vinden ze de regenboog terug.

Is uw dochter gek op rose, glitters en meisje-meisje dingen? Dan zit u met dit thema goed! U krijgt via de mail alle informatie die u nodig heeft voor dit leuke BLOEMkinderfeestje. Het enige wat u hoeft te doen is uitprinten  en kiezen uit de verschillende mogelijkheden. Wij raden aan om het draaiboek minimaal een week van te voren alvast goed door te lezen, zodat u rustig de tijd heeft  om alle materialen te verzamelen.


Via het contactformulier kunt u dit draaiboek van €19.95 bestellen of mail naar nienkebloem@hotmail.com

U kunt er ook voor kiezen om bij ons een themakist te huren. Dat maakt de voorbereiding nog eenvoudiger. BLOEM  heeft voor u alle materialen al verzameld, en alle pagina’s geprint en gelamineerd. Voor meer informatie over onze themakisten klik hier.