Deluxe Arrangement

Als u kiest voor het deluxe arrangement, dan kiest u voor een feestje van 3 uur dus bijvoorbeeld van 13.00 uur tot 16.00 uur. Tijdens het feestje gaan we een creatieve activiteit naar keuze doen. Denk aan een cakejes versieren, kleien of strijkkralen.
Daarnaast doen we een gezamenlijke activiteit denk aan een speurtocht, een quiz of een bingospel. Met aan het einde een verrassing of prijs. Afhankelijk van het thema, de keuze van de andere activiteiten kan het feestje met aantal kleine spelletjes worden aangevuld. Denk aan blikgooien, ezeltje prik, memorie, estafette, en koekhappen. Dit alles in een thema wat bij de jarige past. Aan het einde van het feest gaan alle kinderen naar huis met een welverdiende oorkonde of diploma.

Arrangement deluxe €150,- (exclusief reiskosten)
8 kinderen*
3 uur
1x creatief
1x activiteit + prijsjes
1x spellencircuit a 5 spelletjes
8x Oorkonde/ Diploma

*Het is mogelijk om meer kinderen uit te nodigen hier rekenen wij wel een meerprijs voor. De meerprijs is afhankelijk van het soort arrangement en thema. Voor meer informatie neemt u contact met ons op via ons contactformulier of mail rechtstreeks naar: Nienkebloem@hotmail.com